Warning: A non-numeric value encountered in /home/pcci/een/new/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5837

Уважаеми Дами и Господа,

Екипът на Търговско-Промишлена Камара – Пловдив, част от Европейската мрежа за подкрепа на предприемачеството Enterprise Europe Network, има удоволствието да ви покани за участие в международното изложение “KAVALAEXPO 2019”, което ще се проведе в гр.Кавала (Гърция) от 27 до 30 септември 2019 г., изложбен център „Апостолос Мардирис“.
Домакини на събитието са Търговската Камара в Кавала и Enterprise Europe Network – Кавала с подкрепата на Министерство на туризма, Министерство на вътрешните работи и Министерство на регионалното развитие и инвестиции на Гърция, както и партньори от мрежата Enterprise Europe Network.

Изложението обхваща следните сектори: услуги, търговия, туризъм, облекло, обувки, мебели, стоки и аксесоари за дома, ХВП, селскостопански продукти, мрамор, строителни материали, метални конструкции, и др.

Двадесет и седмото издание на изложението ще бъде открито официално вечерта в петък, 27 септември, като на втория ден ще бъдат организирани безплатно двустранни бизнес срещи в рамките на дейността на мрежата Enterprise Europe Network.

За Търговско-Промишлена Камара – Пловдив има осигурен щанд, който може да се ползва безплатно за представяне на продукти от фирми от регион Пловдив, посетили изложението.
Допълнително, фирмите, които ще се включат в двустранните срещи за сътрудничество, организирани от Enterprise Europe Network – Пловдив, ще имат възможността да се възползват от безплатна нощувка в Кавала.

За предварителни заявки за участие в срещите, както и подаване на интерес за изложбена площ:
тел. 032 /908 989, -99
ел.поща: office@pcci.bg

За подробности: www.kavalaexpo.gr  /версия на български език ТУК/

@99

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ