Warning: A non-numeric value encountered in /home/pcci/een/new/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5837

Екипът на Търговско-Промишлена Камара – Пловдив, част от Европейската мрежа за подкрепа на предприемачеството Enterprise Europe Network,  Ви кани да участвате в международното изложение за биотехнологии ESIB – the European Summit of Industrial Biotechnology 2019, което ще се проведе на 19 ноември в Грац, Австрия.

ESIB 2019 е специализирано събитие в областта на биотелхнологиите, което има за цел да осигури платформа за срещи и обмяна на опит между представителите на бизнесa и научните среди, под надслова Science meets Economy.  Основен фокус в програмата за събитието ще бъдат Следващото поколение биотехнологии; изчерпателен списък на темите и лекторите можете да намерите тук.

В рамките на събитието ще бъде организизан специализиран панел за B2B срещи между участниците, посредством който всеки може да организира предварително срещи с потенциални бизнес партньори, участващи в събитието.  Организатори са SFG – Steirische Wirtschaftsförderungsgesellschaft m.b.H. и Enterprise Europe Network – Грац, съвместно с Търговско-Промишлена Камара – Пловдив и Enterprise Europe Network – Пловдив. Регистрацията за участие в B2B срещите е безплатна.

За регистрация: ТУК

За въпроси относно събитието и платформата за B2B срещи, можете да сес вържете с нас на тел.: +359899221061 и e-mail: een@pcci.bg.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ